Gå til hovedindholdet
MENU
Aula_close Layer 1

AULA - Den digitale indgang til skolen

AULA

AULA er den digitale indgang til alt, hvad der har med skolen at gøre. Det er her, du kommunikerer med dit barns lærer. Det er her, skolen sender beskeder og meddelelser ud. Det er her, der kommer opslag ud med billeder fra vores hverdag og begivenheder på skolen.

Det er også her, du kan komme videre ind til www.MinUddannelse.dk , hvor du kan se ugeplaner og årsplaner, elevplaner og meget mere.

Sådan kommer du på Aula

Du finder Aula på www.aula.dk eller via en app til din mobil eller tablet, såfremt du er forælder, elev eller medarbejder.

Forældre skal være opmærksomme på, at det er forælder-app’en, som skal hentes.

Du logger ind på Aula med dit UNI-login. De dele af Aula, der indeholder følsomme personoplysninger skal tilgås via NemID.

Første gang, du logger ind, skal du bruge dit NemID, og der vil være en række ting, du skal tage stilling til.

Du kan logge ind her: https://www.aula.dk/portal/#/login

Læs mere om Aula på www.aulainfo.dk

Her kan du klikke på 'For Forældre og elever' - ’Godt i gang med Aula’ - Nederst kan du klikke på ’Se trin-for-trin-guides til brugen af Aula’ - Her vises introduktionsmateriale for forældre og elever i forskellige former

 

UNILOGIN

Hvis du som forælder har brug for hjælp til Unilogin til enten dig eller dit barn, så er der hjælp at hente hos Styrelsen for IT og læring.

Følg linket her: https://viden.stil.dk/pages/viewpage.action?pageId=12780595