Gå til hovedindholdet
MENU
Aula_close Layer 1

Skolestart

SKOLESTART 

Jeres barn skal som udgangspunkt starte i skole det år, hvor han/hun fylder seks år. Thisted Kommune  har sendt breve ud til alle forældre med børn, der skal begynde i skole næste år. Indskrivningen foregår digitalt (med Nem-ID/MitID). Linket til indskrivningen: https://www.minuddannelse.net/mine-b%C3%B8rn Skoleindskrivningen kan ske fra 1. november - og skal være foretaget senest 3. december 2023. Forinden har I mulighed for at besøge os på Koldby Skole - så kontakt os gerne.

SKOLEINTRO

Børn der skal starte i skole til august, kan pr. 1. april ikke længere benytte børnehaven som pasningstilbud. I stedet tilbyder Thisted Kommune, at barnet den 1. april kan starte i skoleintro. Skoleintro er et 3-måneders forløb, hvor SFO'en arbejder på at gøre børnene trygge i deres nye omgivelser, samt at motivere dem til at gå i skole og give dem lysten til at lære.

På Thisted Kommunes hjemmeside kan I læse mere om skolestart via linket: https://thisted.dk/service-and-selvbetjening/skole-and-uddannelse/skolestart

Du skal registrere dit barn via linket - uanset om barnet ønskes indskrevet i kommunal folkeskole, en friskole, eller hvis barnet skal vente med at starte i skole. 
Hvis du vælger friskole, skal du desuden selv kontakte friskolen.

Dit barn skal være indskrevet i både skoleintro og skole senest den 3. december 2023.

Yderligere information - se nedenstående forældrebrev.

Dokumenter