Gå til hovedindholdet

Skolestart

SKOLESTART

Jeres barn skal som udgangspunkt starte i skole det år, hvor han/hun fylder seks år. Thisted Kommune har netop sendt breve ud til alle forældre med børn, der skal begynde i skole næste år - se vedhæftede bilag. Indskrivningen foregår digitalt (med Nem-ID/MitID). Linket til indskrivningen: www.indskrivning.dk Skoleindskrivningen skal være foretaget senest 3. december 2022. Forinden har I mulighed for at besøge os på Koldby Skole.

SKOLEINTRO

Børn der skal starte i skole til august, kan pr. 1. april ikke længere benytte børnehaven som pasningstilbud. I stedet tilbyder Thisted Kommune, at barnet den 1. april kan starte i skoleintro. Skoleintro er et 3-måneders forløb, hvor SFO'en arbejder på at gøre børnene trygge i deres nye omgivelser, samt at motivere dem til at gå i skole og give dem lysten til at lære.

På Thisted Kommunes hjemmeside kan I læse mere om skolestart via linket: https://www.thisted.dk/Borger/SkoleUddannelse/Folkeskoler/Skolestart.aspx